Pravno obvestilo

Dobrodošli na spletni strani www.vila-alice.com, ki je v lasti podjetja Eticon d.o.o.

Splošni podatki o podjetju:

Podjetje: Eticon d.o.o.
Naslov: Prešernova cesta 26, 4260 Bled, Slovenija
Davčna številka: SI65979575
Matična številka: 3418111000
IBAN: SI56 1010 0004 5426 938
SWIFT: BAKOSI2X
Davčni zavezanec: DA

Pogoji uporabe

  1. Uporaba vsebine: Vsa vsebina na spletni strani vila-alice.com je last podjetja Eticon d.o.o. in je zaščitena z avtorskimi pravicami. Brez pisnega dovoljenja podjetja je prepovedano kopiranje, razmnoževanje ali distribuiranje vsebine.
  2. Omejitev odgovornosti: Eticon d.o.o. se bo po najboljših močeh trudil zagotavljati točnost in ažurnost podatkov na spletni strani, vendar ne prevzema odgovornosti za morebitne napake ali pomanjkljivosti v vsebini. Uporabniki spletno stran uporabljajo na lastno odgovornost.
  3. Zasebnost: Eticon d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje k varovanju osebnih podatkov, ki jih posredujete preko spletne strani. Več o politiki zasebnosti lahko preberete v našem Pravilniku o zasebnosti.
  4. Povezave do drugih strani: Spletna stran lahko vsebuje povezave do drugih spletnih strani, ki niso pod nadzorom podjetja Eticon d.o.o. Za vsebino in zasebnost teh spletnih strani ne odgovarjamo.
  5. Spremembe pogojev: Eticon d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe ali posodobitve tega pravnega obvestila kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Uporabnikom priporočamo redno preverjanje tega obvestila, da so seznanjeni z morebitnimi spremembami.

Kontaktni podatki:

Če imate kakršnakoli vprašanja ali potrebujete dodatne informacije, nas lahko kontaktirate na naslov:

Eticon d.o.o.
Prešernova cesta 26, 4260 Bled, Slovenija
E-pošta: info@vila-alice.com

Z obiskom in uporabo naše spletne strani se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji uporabe. Hvala za obisk in zaupanje!

Eticon d.o.o.